Suomalainen NHL-joukkueen kannattaja joutuu koville. Aikaeron vuoksi hän joutuu valvomaan epäinhimillisiin aikoihin pystyäkseen seuraamaan pelejä. Jos joskus tekee mieli päästä paikan päälle katsomaan otteluita, on edessä pitkä lento, aikaeron rasitusten kestäminen ja tietenkin suuret lento- ja majoituskustannukset. Kaiken tämän lisäksi saattaa hyvinkin joutua selittelemään, miksi kannattaa jotakin NHL-joukkuetta, mikä omissa Liigan joukkueissamme on vikana?Mutta kyllä se on kaiken sen vaivan väärti! Suurimman tyydytyksen tuottaa tietysti oman joukkueen hyvä menestys, minkä lisäksi kaikki se muu joukkueen edesottamusten seuraaminen, peliin valmistautuminen, saman henkisten ihmisten kanssa keskusteleminen, iloitseminen ja sureminen tuovat elämään lisää asioita.

Fanituotteet ovat osa penkkiurheilua

Kun lähtee seuraamaan oman suosikkijoukkueen peliä kavereitten luo, urheilubaariin tai jopa paikan päälle, asiaan kuuluu pukeutua joukkueen väreihin. Suurin paine oikeanlaiseen pukeutumiseen on tietysti silloin, kun on onnistunut järjestämään itselleen kisamatkan rapakon taakse, mutta tosifani käyttää joukkueensa fanituotteita arjessaankin.NHL-fanituotteita ei enää tarvitse hakea Amerikasta asti, vaan tuotteita on helppo tilata internetistä esimerkiksi Supportersplace. Kun aikaisemmin piti pyytää kaverin äidin sukulaista tuomaan fanikaulaliinan kaukomailta ja sitten jännittää, onnistuuko täti tuomaan oikean huivin, voi nyt helposti tehdä tilauksen turvallisesta verkkokaupasta.

Vedonlyönti lisää jännitystä ja tiivistää tunnelman

Jos haluaa lisätä kannattamansa joukkueen seuraamiseen rippusen jännitystä, on vedonlyönti oiva tapa tehdä se. Kunnon fani veikkaa tietysti aina, että oma joukkue voittaa. Mutta kun on pitkään ja läheltä seurannut jotakin seuraa, saattaa hyvinkin tietää jotakin sellaista, minkä vuoksi kannattaakin veikata oman suosikkijoukkueensa vastustajaa voittajaksi. Näin toimimalla saattaa hyvinkin voittaa huomattavan summan, jos uskaltaa panna riittävän suuren panoksen silloin, kun kertoimet ovat suuret.Kaveriporukassakin vetoa voi löydä monesta eri asiasta. Parhaat mahdollisuudet voittoon on tietysti henkilöllä, joka tuntee joukkueen parhaiten. Oman mausteensa tilaisuuteen tuo, jos vastustajajoukkueen kannattajiakin on paikalla.Urheilujoukkueen kannattaminen on raskasta työtä, jos se vaatii herätyksen pikkutunneilla ja pitkän välimatkan sietämistä. NHL-joukkueiden kohdalla tilannetta helpottaa monissa joukkueissa pelaavat suomalaiset, jotka saattavat hyvinkin olla tavattavissa Suomessa kesäkaudella, jolloin joukkueella ei ole pelejä.