Suomessa järjestetään ahkerasti erilaisia urheilu- ja musiikkitapahtumia, sekä erilaisia messuja ja näyttelyitä. Suomessa on useita suuria urheiluareenoja, kuten mm. Olympiastadion Helsingissä, Helsingin Hartwall-areena, Joensuu-areena, Espoossa sijaitseva Barona-areena, Vierumäki-areena, sekä syksyllä 2013 Tampereen messu- ja urheilukeskukseen valmistuva TähtiAreena.

Olympiastadion on Suomen suurin urheiluareena, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Olympiastadionilla pidetään urheilutapahtumien lisäksi kesäisin musiikkikonsertteja. Stadionilla järjestettiin vuoden 1952 Olympiakisat, jonka Olympiatulen sytytti legendaarinen juoksija Paavo Nurmi. Stadionilla on vuosien saatossa pidetty kahdet yleisurheilun maailmanmestaruuskisat, sekä kolmet Euroopan-mestaruuskisat. Stadionilla ovat musisoineet myös maailmanluokan yhtyeet, kuten Rolling Stones ja AC/DC.

Turun Paavo Nurmen stadion, sijaitsee Turun Urheilupuistossa ja on nimetty juoksija Paavon Nurmen mukaan. Paavo Nurmen stadionille mahtuu noin 13 000 jalkapallon ja yleisurheilun ystävää.

Joensuu-areena on Joensuun keskustan tuntumassa oleva valtava monitoimihalli, jossa järjestetään pääasiassa urheilutapahtumia, mutta areenan monipuolinen varustetaso mahdollistaa myös messujen, konserttien ja suurten kokousten järjestämisen.

Espoon urheilupuistossa sijaitseva Barona-Areena on monipuolinen urheilu- ja viihdetapahtumien näyttämö. Siellä järjestetään lisäksi erilaisia messu- ja yritystapahtumia.

Vierumäki tarjoaa monipuolisia liikunta-, ja hyvinvointipalveluja, sekä liikunta-alan koulutusta. Vierumäen upeat järvimaisemat ja luonnonläheisyys ovat ainutlaatuisia ja Vierumäki – areena toimii monipuolisena palloilulajien, sekä voimistelijoiden ja cheerleadingurheilun monitoimihallina.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tiloja täydentämään on rakenteilla, moderni TähtiAreenaksi kastettu monitoimihalli, joka tulevaisuudessa tulee palvelemaan suuria yleisötapahtumia, kuten messuja, konsertteja ja näyttelyitä. Lisätilat mahdollistavat myös erilaisten tapahtumien yhtäaikaisen järjestämisen.

Suomessa on erinomainen tarjonta suuria monitoimiareenoita, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet erilaisille urheilu- ja viihdetapahtumille. Messutiloina ne ovat erinomaisia ja erilaiset yritysmessut ovat yleisiä, myös koiranäyttelyt ovat löytäneet paikkansa areenoille. Jokavuotinen Helsinki Winner –koiranäyttely on Suomen suurin koiratapahtuma, ja se saapuu Helsingin Messukeskukseen joulukuussa.